05.07.2009

TVILLINGENE HOS FOTOGRAFEN

LØRDAG 4. JULI 2009 :

Det er lørdag formiddag, 4. juli, og vi venter spent på at våre to små " modeller " skal ankomme studio...
Pling ! Der åpnes døren, og to viltre krabater på 15 mnd. viser seg i døråpningen med smilende ansikter. De er nysgjerrige på hva som venter dem, og mens vi småprater med Mamma´en & Pappa´en, geleider vi den lille familien inn i atelieret. Lys og lamper utforskes, og det samme gjør stolen og kassene som er satt frem.
" Lillebror " , overtar styringen, mens " Storesøster " avventer situasjonen litt og observerer og betrakter de nye omgivelsene nøye. Hun er fremdeles litt avventende idet broren klatrer opp på stolen og vil vippe ! Men det tar ikke lange stunden før også hun er blitt " varm i trøyen " og vil være med og leke. Lillebror skubbes litt i slik at hun får markert at hun, tross alt, er den eldste her !
De to små poserer etterhvert villig vekk. De ler og koser seg, og fotografen knipser i ett sett for å få sine blinkskudd.
Hele familien skal også portretteres, og vi finner nye oppstillinger og positurer til dette formålet :
" Beina ut til siden , Mamma & Pappa ! Sånn, ja ! Dette blir bra ! "
Etter en times tid, er fotografen fornøyd. De små er også godt fornøyde med dagens nye opplevelser, og er nå klare for nye oppdagelser utenfor våre lokaler.
Det vinkes adjø fra små barnehender, og vi sitter igjen med en god opplevelse etter en utfordrende oppgave ... og gleder oss til å se resultatet på skjermene i arbeidsrommet.

Dette var gøy !

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN