30.08.2009

GARDISTEN & FRUEN MED STØVLENE !!

LØRDAG 29.AUGUST 2009.

Her taler egentlig brudebildene av Marita & Christian for seg selv.....
I øsende regnvær hadde bruden så fornuftig utstyrt seg med passende bekledning i henhold til de alltid så meget omtalte værguders uforutsigbare innfall : nemlig GUMMISTØVLER !
Fotografen må vel innrømme at dette er aller første gang han noensinne i løpet av sin lange karriere som Foreviger av slike anledninger, har opplevd ! Noe så kult og uhøytidelig midt oppi all høytideligheten !
Stemningen både inne i studio og ute på location, var ytterst upåklagelig : Latter og uhøytidelig opptreden  preget hele denne foto-session.
For et par, og for en dag !!
Vi ønsker oss flere slike herlige mennesker !!

Bring them on !

SCHOOL SWEET-HEARTS

LØRDAG 29. AUGUST 2009.
Så fikk de hverandre, ENDELIG.... De to barndomskjærestene Geir & Linda :-)
Mens regnet pøste ned utenfor Hetland Kirke i Stavanger, kunne de to lykkelige endelig få gi hverandre sitt " JA " !
Geir & Linda hadde regissert sin egen vri på prosesjonen opp mot alteret. Akkompagnert av organistens fantastiske og originale musikalske arrangement av parets " egen sang " fra et E-Type album, ankom de to midtgangen fra hver sin side av kirkeskipet, for så å møtes og gå sammen opp mot alterringen.
Under en nydelig vielse, fremførte Stavanger Revyteaters egen Kristin Svendsen " Marens vise ", med tekst av Stavangers store tekstforfatter Ajax, som et vakkert og personlig budskap direkte til brudeparet.
Som erklærte " Rette Ektefolk At Være ", paraderte det nydelige paret ned midtgangen og ut på kirketrappen for å motta de hjerteligste gratulasjoner fra sine gjester og andre fremmøtte.
Deretter ble brudeparet fraktet i passende posh bil pyntet for anledningen, til studio i sentrum, der fotograferingen foregikk innendørs grunnet pøsregnet i Oljebyen denne siste lørdagen i august.
Men ettersom dette spesielle paret hadde ventet på dette øyeblikket siden barneårene, var det ikke noe problem å få frem den romantiske stemningen mellom de to både gjennom lykkelige blikk og store smil !
Festen dekkes, og fortsettelse følger.....
Hurra for Geir & Linda !!

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN