29.03.2010

EN FACE PORTRAIT INSPIRÈ PAR REMBRANDT

fotograf kallen

SOLASTRANDEN NORDSJØBAD SPA

fotograf kallen har fått det ærefulle oppdrag å dekorere Sola Strand Hotel's nybyggede Spa-anlegg !

Vi er stolte over å kunne bidra med dekor-fotografier fra vårt rikholdige arkiv til dette flotte, ærverdige og historierike hotellet, som fikk oppført dets første bygning så tidlig som i 1914 !

I dette nye Spa - bygget skulle inngang, pauserom, konferansekorridor , korridor i gjesteromavdelingen samt gjesterom dekoreres.
Ledelsen ved hotellet ønsket seg naturbilder fra de naturskjønne Jærstrendene, og i samarbeid med hotellets direktør Gisle Steffensen og Torhild Alvestad ble de ønskede fotografier valgt ut.

" Historisk stil, sjarm og atmosfære samt unik beliggenhet blant sanddynene på Solastranden, gjør hotellet til en kulturperle. Med kort vei til Stavanger Lufthavn, Sandnes og Stavanger, kan vi tilby gjestene våre moderne hotellkomfort, to velutstyrte konferanseavdelinger og førsteklasses restaurant-og selskapsfasiliteter.

Våren 2010 åpner Sola Strand Hotel et lenge planlagt nybygg bestående av Spa, nye hotellrom og moderne møterom. Vi tar med oss inspirasjon fra salt sjø og sand inn i vår innbydende Spa-avdeling der vann blir et grunnleggende element i behandlingstilbudet. Ved hjelp av blant annet ulike behandlingsformer, motstrømsbasseng, terapibad, dampbadstu, sanarium og kaldtvannskulp, byr vi på en psykisk og fysisk velværeopplevelse i naturskjønne omgivelser. "

www.sola-strandhotel.no

Vi kan ikke love dere innsyn i hele sortimentet av fotografiene her, men vi viser i det minste et par eksempler på de aktuelle dekorfotografiene. Vi gjør dere oppmerksomme på at restaureringsarbeidet av de originale  fotografiene fra hotellets spede begynnelse også er utført av fotograf kallen.        www.fotodekor.no
De resterende fotografier kan beskues ved selvsyn under et besøk på hotellet !

EN ting kan vi imidlertid love dere : Sola Strand Hotel er vel verdt et besøk ! Her uttaler vi oss ut fra egne  erfaringer.

Med vennlig hilsen

@stri 
fotograf kallen

Contact for appointment :

90 98 96 97
kallen@fotografkallen.no

Google Translate available on top of blogsite.

28.03.2010

JULIAN PÅ 2 1/2

Her kommer en bildeserie av Julian.

Julian er en nydelig gutt med et ordentlig herlig glimt i øyet, og han gjorde dermed foto-shooten litt enklere for fotografen. Skrubbsåret på nesen ville Mamma beholde ; det gjorde ham bare enda litt mer barsk, hevdet hun. Og vi var enige. Modellene behøver slett ikke alltid være så redigert som om trykket på glanset papir er rett rundt hjørnet....

Vi fotograferer nå også på mørkere bakgrunner igjen, og i andre omgivelser enn i det gamle studio, selvsagt.
Nostalgi !
I og med at lyset nå har en ganske så mye større flate å spre seg og reflektere på, må der justeringer til underveis. Nye lamper må prøves ut, og bakgrunner må tilpasses.

Men veien blir til mens man går....

@stri

fotograf kallen
Takk for innsatsen Julian, og velkommen tilbake.

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN