21.10.2009

DET VAKRE BRUDEPARET I BYPARKEN I STAVANGER

LØRDAG 17. OKTOBER 2009 :






Stavanger Domkirke ringer inn til vielse presis kl.16:00 denne nydelige høst-ettermiddagen.
Fotograf Kallen er på plass inne i kirkerommet. Seremonien er nydelig. Kjærlighets-ballade blir fremført av solister. Det aldeles nydelige sjarmtrollet Kasper står for underholdningen som bare en liten gutt på 2 år kan gjøre for å få litt oppmerksomhet rettet mot seg....
Fotograf Espen og assistent @stri er på plass i Byparken utenfor for å finne riktig sted for location-fotografering med tanke på lysforholdene.
Sola skinner fra skyfri himmel, noe som ikke nødvendigvis er optimalt for fotografering. Men ettersom det nå er en sen ettermiddag i oktober, går sola tidligere ned bak de høye bygningene i bakgrunnen....
DER, med de gamle og ærverdige trærne som forgrunn og vannfontenen som bakgrunn, er lyset nå perfekt ! Vielsen er nå foreviget av Kalle, og nå må han sørge for at han får brudeparet med seg ned til Breiavatnet før sola forsvinner helt !
Den vakre bruden bærer kappe utenpå brudekjolen både for å holde litt på varmen og for å gi antrekket et særpreg. Brudgommen er korrekt antrukket i smoking og brudesvenn Kasper har det flotteste antrekk en kan tenke seg for en 2-åring. For et flott følge de er der de kommer skridende fra Domkirken, forbi paviljongen og ned til vannet ! Fotograferingen går som planlagt. Tilleggs-lys fra gullskjerm blir hentet frem fra de siste solstrålene, og deretter går turen til studio i Breigata i pent pyntet brudebil.
I studio blir kappen erstattet av varm drikke fra Café Kallen, og roen senker seg før neste foto-session kan begynne.
Nå er det brudeparet alene som skal være i fokus, og DETTE liker brud & brudgom tydeligvis :
de smiler og poserer villig vekk og er bare SÅÅ forelsket i hverandre !
Godt jobbet av både fotografer og foto-objekter !!







Fotograf Kallen gratulerer Linda & Jon Are med Deres Stor Dag !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN

BAMBUSTREET I CAFÉ KALLEN